Φιλοσοφία

ΟδοντίατροιΤο οδοντιατρείο μας ξεκίνησε την λειτουργία του το 1986 ενώ με τη σημερινή του μορφή λειτουργεί από το 2014 σ’ ένα χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. 

Στόχος μας είναι με τη βοήθεια της τεχνολογικής αιχμής που διαθέτουμε και τη δια βίου εκπαίδευσή μας να σας εξασφαλίσουμε μια άρτια θεραπεία για τα δόντια σας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Πραγματοποιούνται όλες οι οδοντιατρικές εργασίες όπως εμφυτεύματα, εμφράξεις, περιοδοντικές θεραπείες, ενδοδοντικές θεραπείες από πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό.

Αν και τα δόντια μας αποτελούν ένα πολυ μικρό κομμάτι από το σύνολο του ανθρώπινου σώματός μας, είναι όμως επιστημονικά αποδεδειγμένο πλέον πως ασθένειες που προσβάλουν τη στοματική κοιλότητα μπορούν να προκαλέσουν με τη σειρά τους άλλα σοβορά προβλήματα υγείας στον ανθρώπινο οργανισμό.

Για το λόγο αυτό, δουλεύουμε με σχολαστική ακρίβεια και πάντα βασιζόμενοι στα πιο πρόσφατα επιστημονικά οδοντιατρικά πορίσματα με σκοπό τη πρόβλεψη, τη πρόληψη, τη θεραπεία αλλά και την αποκατάσταση κάθε πιθανής ασθένειας των δοντιών σας.